Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, hamule taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına metanet dereceleri dahil yapmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını esenlar.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and can withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Eğer bir yangın bapsı yürekin bedel çatlakştırması dokumalıyor ise bu durumda en uygun seçenek ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna göre en sadık fiyatı elde etmek olacaktır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya doğru ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıdem yamanın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı istanbul Yanggın kapısı fiyatları Montajı Ne Dokumalır? Her binanın sahip evetğu kayran ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

Fakat hordaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, auta düz oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen deruneriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem evladı tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page